Kuismachines

Schrobmachine

Schrobmachine kopen op accu of elektriciteit met reinigingscapaciteit tot 5.000m²/u, veegbreedte tot 120 cm, schoonwater- & vuilwatertank voor toepassing in grote ruimten

Schrobmachines of kuismachines zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als snelle en wendbare vloerreinigers in commerciële, industriële en publieke ruimten. Ter vergelijking: schrobmachines dweilen daar waar veegmachines bezemen. Schrobmachines worden ingezet in shoppingcentra, supermarkten, grote ontvangst- en beurshallen, stations, sportzalen, kantines, werkplaatsen & opslagloodsen.

Vloeren schrobben, reinigen en tegelijkertijd al het vuil opzuigen, dat kan met onze multifunctionele schrob- of schrobzuigmachines. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en gaan van compacte achterloop- of naloopschrobmachines tot en met de robuuste zitschrobmachines. Hun reinigingscapaciteiten variëren tussen de 1.500 en 15.000 m² gereinigd oppervlak per uur. In een mum van tijd is een groot magazijn dus gepoetst. Ze zijn voorzien van 1 of 2 roterende schijfborstels met wisselende breedte van het veegpad tussen de 65 en 120 cm. Een krachtige zuigmotor op elektriciteit zorgt voor een perfect en meteen droog resultaat. Schrobzuigmachines hebben zowel een schoonwater- als een vuilwatertank. De instellingen zijn individueel en gemakkelijk aanpasbaar via toetsen of een touchscreen: rijsnelheid, chemisch doseringssysteem naargelang de vervuiling, veegbreedte, eco- en stille modus. De schrobzuigmachines van Eureka bijvoorbeeld zijn uitgerust met een eco systeem waardoor ze veel minder water en reinigingsmiddel verbruiken. Schrobmachines kennen tegenwoordig een uiterst ergonomisch design.