Transpalletten

Elektrische transpalletten

PODEVYN biedt een volledig gamma aan elektrische transpalletten voor veelvuldig of sporadisch gebruik. Binnen een atelier, voor transport of op oneffen paden? Het type hangt ook af van de afstanden die u ermee moet rijden. Voor elke toepassing dus zijn transpallet. We helpen u graag bij de juiste keuze volgens uw noden. Ontdek hier ons gamma.

Opteer voor een compacte Lithium ion transpallet om het transport van uw goederen te vergemakkelijken . Deze elektrische pallettruck is zeer wendbaar en voldoet aan de eisen van een vrachtwagenchauffeur om zijn leveringen zorgeloos te laten gebeuren. De transpallet kan lasten van 1.500 kg vervoeren. De batterij kan tussentijds in de vrachtwagen opgeladen worden. De palletwagen is aangedreven door een elektrische motor met accu. Deze elektrische aandrijving maakt het gemakkelijker om zware ladingen te verplaatsen. De lading dient niet meer omhoog “gepompt” te worden, alsook het heffen wordt elektrisch aangevoerd. Op vlak van ergonomie ligt de fysieke belasting voor de operator dus een pak lager. Daarenboven zijn ze ook veiliger dan een handtranspallet, o.a. door een geïntegreerd automatisch remsysteem.

Zware ladingen vervoeren van 2.000 kg en toch wendbaarheid nodig ?

We bieden eveneens de transpallet van EP EQUIPMENT aan die lasten van 2.000 kg probleemloos kan verplaatsen. De transpallet beschikt eveneens over een lithiumbatterij en een interne lader hetgeen tussenladingen in de vrachtwagen toelaat.

 

De industriële transpallets van Mitsubishi zijn krachtig en betrouwbaar voor het intensief gebruik. De verschillende modellen zorgen ervoor dat elke toepassing zijn perfecte transpallet kent.

Premia ES

Hefcapaciteit van 1.600 kg t.e.m. 2.000 kg

Meelooptranspallet met of zonder opvouwbaar sta platform. Er is eveneens een model dat het transport van 2 palletten mogelijk maakt.

 

Premia EM

Hefcapaciteit van 2.000 kg t.e.m. 2.500 kg

Elektrische transpallet met sta platform. Verschillende modellen met plooibare of vaste armen en platform. Elektrische transpallet dubbel pallet, PBV20N3, heeft een toepassing om 2 palletten tegelijk te vervoeren.

Premia EX

Hefcapaciteit van 2.000 kg t.e.m. 3.000 kg

Pallettrucks waarbij de bestuurder aan boord is. Elektrische transpallets die gebruikt worden in grote ateliers beschikken over een stand-in of zit-op cabine. Verhoog de ergonomie binnen uw bedrijf door deze elektrische transpallets aan te schaffen.

Bekijk ook onze terreintranspalletten, weegtranspalletten en schaartranspalletten.