Industriële trekkers

Elektrische trekkers

Elektrische trekker kopen nieuw & tweedehands met open of gesloten cabine & trekvermogen tot 50 ton, ruim aanbod bij Podevyn, verdeler Simai & gespecialiseerd in verkoop & onderhoud intern transport

Een elektrische trekker en platformtruck is een inzittende trekker om doorgaans meerdere karren of andere lastdragers horizontaal te verplaatsen binnen de site. Er bestaan versies met open en met gesloten cabines. De inrichting van de stuurcabine kan vergeleken worden met die van een auto. Elektrische trekkers worden gespot op luchthavens, spoorwegstations, golfterreinen, in ziekenhuizen, distributiecentra, supermarkten, industriële schoonmaakbedrijven, plantenkwekerijen enz. Bij Podevyn verdelen we het merk Simai, toonaangevend in velerlei platform trucks in Europa. Naast de verkoop zijn we er evenzeer voor onderhoud en wisselstukken, alsook hebben we een wisselend  aanbod in tweedehands elektrische trekkers. Daarvoor verwijzen we naar onze webshop.

De elektrische trekker beschikt over 3 of 4 wielen, accu’s tussen 48 V en 80 V, heeft sleepcapaciteit tot 50.000 kg en leent zich voor zowel binnen als buiten. De besturing van de elektrische trekker gaat eenvoudig en makkelijk, zijn draaicirkel is kort en zowel vermogen als snelheid staan in functie van uw behoeften. Tot slot blijft de elektrische trekker ongeveer het veiligst intern transportmiddel.

Er zijn ook meeloop trekkers, sta-modellen, elektrische trekkers met legplaat.