Stapelaars

Manuele stapelaar

Manuele stapelaar of handstapelaar nodig? Bij Podevyn verkopen we nieuwe of tweedehandse stapelaars met hefhoogte tot 3 m en hefvermogen tot 1.000 kg.

Ontdek het aanbod manuele stapelaars bij Podevyn in zowel nieuwe als tweedehandse stapelaars met de nodige keuring en onderhoud. Een manuele stapelaar of handstapelaar is een variant op de handtranspallet en wordt gebruikt om goederen op te tillen, te verplaatsen en te stapelen. Deze heeft dus veel gelijkenissen met een handtranspallet maar het verschil zit hem in de vork die veel hoger opgepompt kan worden. Hierdoor kunnen pallets met goederen niet alleen verplaatst worden, maar ook op hoogte gestockeerd en gedestockeerd worden in palletstellingen of in vrachtwagens bijvoorbeeld. De operator gebruikt een pomp om de vorken op te lichten en de lading te verplaatsen. Ook kleinere goederen kunnen met deze manuele stapelaar gemakkelijk op hoogte afgenomen worden. Deze pomp is, afhankelijk van het model met de hand of voet bediend worden. Manuele stapelaars zijn ideaal voor lichte tot halfzware toepassingen. De hefhoogte varieert tussen de 1 en 3m hoogte; het hefvermogen tot 1.000 kg.

Wenst u een manuele stapelaar met elektrische aandrijving? Dan opteert u voor onze semi-elektrische of elektrische stapelaar.