Transpalletten

Transpallet kopen of huren bij Podevyn nv zowel handmatig als elektrisch en met hefvermogens tussen 200 & 3.500 kg, ook als tweedehands

Transpalletten kennen 2 varianten handmatige transpalletten en elektrische transpalletten. Ze zijn bedoeld om goederen, op een pallet geplaatst, intern te transporteren. Transpalletten zijn bestaan uit roestrij staal wat chassis betreft en voorts voorzien van een vorkframe, wieltjes, bedienhandle (bestuurdersarm of dissel) en hydraulische pomp. De elektrische versie beschikt over een voldoende krachtige hefmotor. De hefvermogens lopen uiteen van 200 tot 3.500 kg, de vorklengtes en vorkbreedtes variëren naargelang de opdrachten, alsmede de tilhoogtes die tot 80 cm kunnen gaan. Onder de transpalletten zijn meeloop, sta- of zitmodellen verkrijgbaar, alsook bestaan er weegtranspalletten en ruw terrein transpalletten.

Bij Podevyn verkopen en verhuren we nieuwe en tweedehandse transpalletten, hoogkwalitatief, robuust en gekenmerkt door hoge wendbaarheid, korte draaicirkel en op vlak van ergonomie goed uitgedacht.