Kuismachines

Kuismachine kopen voor indoor of outdoor toepassing in commerciële, industriële of publieke omgevingen? Podevyn heeft een ruim aanbod aan achterloop- & zitmodellen

Kuismachines, veegmachines, schrobmachines, en industriële vloerreinigingsmachines hebben we steeds in voorraad, zowel nieuw als 2dehands. Bij aankoop geven we een korte opleiding inzake gebruik en dagelijks onderhoud van de kuismachine. Bij Podevyn beschikken we over een goed uitgebouwde dienst na verkoop voor eventuele herstellingen.

Een industriële kuismachine wordt meest gebruikt in commerciële, industriële & publieke omgevingen om grotere vloeroppervlakken snel en efficiënt te kuisen en tegelijk te drogen. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt vermindert een kuismachine de werkuren inzake reiniging aanzienlijk. Kuismachines bestaan in verschillende groottes, werkbreedtes en configuraties, afhankelijk van de oppervlakten en moeilijkheidsgraad van te kuisen ruimtes. De aandrijving is elektrisch via een krachtige Lithium-ion batterij.

We verkopen zowel de achterloopkuismachine als de zitkuismachine en onderscheiden volgende 2 voornaamste types:

 

  • Schrobzuigmachine: een schrobzuig- of schrobmachine schrobt de vloer met water en detergent en zuigt vervolgens het vuile water op, waardoor de vloer schoon en droog achterblijft. Het gebruik is dus voornamelijk binnenshuis, zoals in grote commerciële ruimtes, winkelcentra, magazijnen, fabriekshallen, scholen, ziekenhuizen, rustoorden, publieke gebouwen enz.
  • Veegmachines: een veegmachine wordt gebruikt voor het verwijderen van droog vuil en stof van vloeren. Deze worden dus hoofdzakelijk outdoor ingezet om parkings, ondergrondse garages, trottoirs, tankstations etc. te reinigen.