Industriële trekkers

Tilhulp

Tilhulp, tilhulpsystemen, industriële manipulatoren & work positioners voor het verlichten van manuele arbeid en verhogen van de arbeidsproductiviteit, kwaliteit en ergonomie

Tilhulp verlicht het zware hefwerk in fabricagewerkplaatsen of magazijnen en komt de arbeidsproductiviteit alsook de kwaliteit sterk ten goede. Het vermijdt rugklachten bij medewerkers en sluit repetitief werk al voor een deel uit. Aandacht voor maximale ergonomie is immers een belangrijke factor geworden in arbeidssituaties. Meestal is industriële tilhulp gebaseerd op een of ander hefsysteem, al dan niet bijgestaan door een work positioner die de voorwerpen naar de gewenste hoogte brengt alvorens te heffen of te dragen. Dit kan een hydraulisch, pneumatisch hefsysteem zijn of een elektrisch hefsysteem. Er bestaat stationaire en mobiele, verrijdbare tilhulp tot en met heuse industriële manipulatoren.

Bij tilhulp gaat het doorgaans over hefliften, heftafels, schaarheftafels, hefkarren, hefwagens, serverliften, vacuümheffers, kantelaars, platformtrappen.

Bij Podevyn nv verkopen we verschillende soorten industriële tilhulp voor heffen, kantelen en keren van onderdelen en verpakkingen in sectoren zoals de assemblage, bouw, chemie, houtverwerking, textielnijverheid, voedingsindustrie enz.