Heftrucks

Heftrucks nieuw & tweedehands zowel vorkheftruck, reachtruck, orderpicker, ruw terreinheftruck, transpalet, stapelaar en ander interne transportmiddel vind je bij Podevyn nv

De heftruck voor Tournai is onze absolute corebusiness wat verkoop, onderhoud en herstelling betreft, ongeacht het een heftruck diesel, heftruck LPG gas of een elektrische heftruck met accu betreft. Ook in tweedehands heftrucks te Tournai hebben we een constant wisselend aanbod. Daarvoor verwijzen we naar de webshop.

Naargelang de specifieke taken, de werkomgeving en de beschikbare ruimte onderscheiden we volgende types heftrucks, elk met hun eigen voordelen:

 

 1. Vorkheftruck voor Tournai: de meest courante allround heftruck op een stevig chassis met 3 of 4 wielen, beschikbaar in verschillende modellen voor efficiënt intern binnen- en buitentransport. De vorkheftruck levert krachtige prestaties gekoppeld aan een hoge rendabiliteit.
 2. Reachtruck voor Tournai: de variant op de vorkheftruck specifiek voor magazijnen met smalle doorgangen en hoge palletstellingen. Hier zit de operator gepositioneerd in een hoek van 90 graden wat de zichtbaarheid bevordert. De reachtruck heeft slechts 1 achterwiel en haalt hefhoogtes tot wel 14 meter, met indrukwekkende hef-, reik- en daalsnelheden.
 3. Orderpicker voor Tournai: snel, efficiënt en veilig bestelde goederen verzamelen uit verschillende niveaus van palletstellingen. Binnen ons gamma van elektrische orderinzameltrucks onderscheiden we de horizontale orderpicking en verticale orderpicker voor hoogtes > 1,5 meter.
 4. Ruw terreinheftruck voor Tournai: speciaal voor ruw en oneffen terrein. Bij een ruw terreinheftruck zijn de banden standaard groter, dikker en voorzien van meer profiel. Deze komt met een krachtige vierwielaandrijving via diesel of benzine. Kan dus wel tegen een stootje.
 5. Alle voorzetapparatuur, aanbouwapparatuur of hulpstukken & accessoires voor heftrucks.

Het belang van de heftruck in Tournai als intern transportmiddel voor het heffen en verplaatsen van zware goederen in productie- en logistieke bedrijven

 

Heftrucks te Tournai zijn niet meer weg te denken in de procesindustrie, logistiek, op- & overslag,  bouw, voeding, chemie, petrochemie en farmaceutische sector. Een heftruck, soms magazijntruck genoemd, is hét intern transportmiddel bij uitstek voor het heffen en verplaatsen van zware goederen. Ze zijn voorzien van 2 beweegbare sterke vorken aan de voorkant waarmee pallets kunnen worden opgetild. Veiligheid staat voorop bij het bedienen van een heftruck te Tournai. Om die reden zijn heftruckchauffeurs verplicht een opleiding te volgen vooraleer een heftruck te bedienen.

Overige interne transportmiddelen voor Tournai waaronder transpalletten, stapelaars, industriële trekkers

Naast het aanbod nieuwe en occasie heftrucks voorzien we de ondernemer uit Tournai ook nog van andere interne transportmiddelen voor op en rond de werkvloer, het magazijn, de koer: 

 1. Transpalletten voor Tournai waaronder de handtranspallet en de elektrische transpallet.
 2. Stapelaars voor Tournai zowel manuele als elektrische.
 3. Industriële trekkers voor Tournai: elektrische trekkers en tilhulp.

Kuismachines en magazijntoestellen te koop bij Podevyn

Tot slot hebben we een aantal magazijntoestellen en hulpmiddelen in huis bij wijze van dienstverlening aan ons cliënteel.
 1. Kuismachines voor Tournai zoals veeg- en schobmachines manueel of als zitmodel.
 2. Palletstellingen voor Tournai uit meerdere afmetingen & niveaus.
 3. Steekwagens voor Tournai als manueel intern transportmiddel.
 4. Heftafels voor Tournai vast, mobiel of hydraulisch
 5. Laadbruggen voor Tournai en oprijrampen.
 6. Werkkooien voor Tournai en metalen opzetranden.